dijous, 23 d’abril del 2020

ENGLISH "HELPING OTHERS"

Bon dia ESTIMATS i ESTIMADES ALUMNES !

Moltes gràcies per totes les accions positives que m’esteu enviant. Estic gaudint molt llegint-les i sempre em desperteu un gran somriure. Em sento molt orgullosa de tots i totes!



Us desitjo un feliç dia de sant Jordi! Aquesta rosa és un regal per vosaltres! Espero que us agradi molt!


Continuem el nostre VIATGE a través de les EMOCIONS? En la missió d’avui us proposo dues activitats: fer una lectura que explica diferents formes d’ajudar als altres i un vídeo amb activitats de comprensió oral.
 
 

ACTIVITAT 1. Us facilito l’enllaç a una pàgina web amb la proposta d'activitat de comprensió escrita. En la part posterior, trobareu un pdf amb la lectura i les activitats. Ho podeu imprimir o fer els exercicis en un paper. Cliqueu damunt la imatge, per accedir-hi:

https://learnenglishkids.britishcouncil.org/reading-practice/helping-others



ACTIVITAT 2. En aquesta activitat, visualitzareu un vídeo anomenat "Good Samaritan". Posteriorment, podeu fer l’activitat de comprensió oral tipus test que apareix a la part dreta de la web. 
A través d'aquest recurs, treballarem el passat dels verbs regulars (PAST SIMPLE). Us facilito una imatge amb l'explicació del passat simple i l'enllaç al vídeo. Esperc que us agradi:

PAST SIMPLE










VÍDEO "GOOD SAMARITAN"



Feliç dia!
Un abraç gegant per tots i totes!
Andrea 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...