dilluns, 16 de març de 2020

ENGLISH

ESTIMADES FAMÍLIES, NENS I NENES de la classe de 6è,
En primer lloc, desitjar-vos un feliç dia! Durant aquestes setmanes aniré penjant publicacions amb activitats i diferents propostes i recursos per treballar a l'àrea d'anglès. Per favor, per qualsevol pregunta no dubteu en escriure'm al meu correu de l'escola: aboned@educaib.eu. 
També, trobareu aquesta informació al blog principal de l'escola.

Bé, nens i nenes com ja sabeu hem estat treballant la cuina i vocabulari relacionat.

ACTIVITAT 1. La primera aventura culinària que us encomano consisteix en escriure la RECEPTA del vostre MENJAR PREFERIT. Ho podeu realitzar amb material que tingueu a casa: una cartrolina, paper en blanc, una llibreta, etc. La recepta ha d'incloure el seu nom en anglès i els ingredients, les passes per a la seva elaboració així com un dibuix de la mateixa. Sé que ho fareu MOLT BÉ!

ACTIVITAT 2. També us poso l'enllaç d'una pàgina web amb activitats molt divertides per practicar amb la unitat del menjar. La pàgina web és: www.englishexercises.org. A la part esquerra trobareu diferents unitats temàtiques. Heu d'anar a FOOD.
Esperc que us agradi!!! Si cliqueu damunt la imatge accediu directament les activitats de FOOD.
Un abraçada molt forta! Ens veim molt aviat!
Andrea 

https://www.englishexercises.org/buscador/buscar.asp?nivel=any&age=0&tipo=any&contents=food#thetop


Cap comentari:

Publica un comentari

  QUELLYS , UNES GALETES AMB HISTÒRIA  Hola! La setmana passada ho vàrem  passar molt bé coneixent la història de les galetes Quely. Hem fet...