dimarts, 1 d’abril de 2014

Ens anem a fer la compra!

Bona tarda famílies!
Com ja sabeu divendres passat anàrem d’excursió al supermercat SYP a fer la compra per esmorzar. Durant el trajecte ens ho passàrem molt bé, ja que anàvem acompanyats de les maduixes i els plàtans.

En arribar i aprofitant que teníem molt clares les coses que volíem comprar, ens dirigírem a la secció de les fruites per cercar-les, algunes d’elles tenien el preu posat i altres les tinguérem que pesar. Férem el mateix amb la resta dels productes, els embotits dins les neveres, el pa amb altres pans,... Quan tinguérem tot el necessari ens dirigírem a la caixa per pagar. Ens va atendre una al·lota molt simpàtica anomenada Mara. Aprofitant que la teníem davant ens fixàrem amb la roba que portava, on duia col·locat el nom, la utilitat que feia del micròfon, entre altres. També aprofitàrem per agafar fulletons amb les ofertes, per tal de fer-les servir pel nostre Super.

En tornar a l’escola preparàrem un suculent esmorzar del que tots gaudirem, a més de celebrar l’aniversari d’Aitor. Molts anys de nou Aitor!

Voleu vora com va ser la sortida?
https://plus.google.com/photos/108055936933699362266/albums/5997223968078218193

Paula, practicant a l'aula de les Pomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...