dimecres, 6 de març de 2013

QUÈ ÉS AIXÒ? UN VOLCÀ!

HOLA FAMILIES! 

DILLUNS VÀREM COMENÇAR LA SETMANA AMB UNA SORPRESA QUE ENS VA PORTAR AITOR DE CASA SEVA! 

SEGONS ENS VA EXPLICAR, EL SEU GERMÀ ISMAEL, QUE VA A LA CLASSE DE 2nA DE LA NOSTRA ESCOLA, ESTÀ ESTUDIANT ELS VOLCANS. PER AQUEST MOTIU, APROFITANT ELS DIES DE PONT, A CASA ES DEDICÀREN A FER UN VOLCÀ AMB L'AJUDA DELS SEUS PARES. 

AITOR NO VA VOLER SER MENYS I TAMBÉ VA FER EL SEU PROPI VOLCÀ... I EL VA PORTAR A LA CLASSE PER COMPARTIR-LO AMB TOTS NOSALTRES! 


ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM! I VÀREM DESCOBRIR QUE ALGUNS DE NOSALTRES SABEM ALGUNES COSES DELS VOLCANS...I ENS AGRADARIA APRENER-NE MÉS! TAL VEGADA PODRIA SER EL NOSTRE NOU PROJECTE DE TREBALL...

A MÉS, EL VOLCÇA D'AITOR ENS GUARDAVA UNA ALTRA SORPRESA JA QUE VÀREM PODER FER QUE ENTRÉS EN ERUPCIÓ! 
NO TENÍEM MOLT CLAR QUE PASSARIA... ALGUNS PENSAVEM QUE EXPLOTARIA, D'ALTRES CREIEM QUE NO FARIA RÉS I D'ALTRES QUE SORTIRIA FOC DE DINS. 
QUINES CARES DE SORPRESA VÀREM POSAR TOTS QUAN VA COMENÇAR A SORTIR ESPUMA DE DINS! 

ENS VA AGRADAR TANT AQUESTA SORPRESA QUE DECIDÍREM ANAR A VEURE EL VOLCÀ QUE HAVIA FET ISMAEL, EL GERMÀ D'AITOR, I ELS QUE HAVIEN FET LA RESTA DE NENES I NENS DE 2n, QUE ESTAVEN EXPOSATS AL PASSADÍS DE L'ESCOLA. VA SER UNA ACTIVITAT D'ALLÒ MÉS INTERESSANT! 

MOLTES GRÀCIES A LA FAMILIA D'AITOR PER HAVER COMPARTIT AMB NOSALTRES AQUESTA MANUALITAT! 

INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS. 

2 comentaris:

  1. NO TENGO PALABRAS PARA AGRADECERTE TODO EL CARIÑO Y DEDICACION QUE TIENES CON NOSOTROS,LA PACIENCIA CON LOS NIÑOS Y CON SUS PADRES. ME GUSTA MUCHO SABER QUE OS GUSTO LA INICIATIVA DE AITOR Y QUE DISFRUTASEIS TANTO COMO EL,PREPARANDO EL VOLCAN.

    ResponElimina
  2. Muy bonito el volcán de Aitor y el resto de los volcanes de 2º curso, a ver cual de todos es más original. Laura venía entusiasmada hablando del volcán de Aitor y de la espuma que le había salido de dentro. Felicidades por el trabajo.

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...