dissabte, 23 de febrer de 2013

EXPERIMENT - QUARTA SETMANA

HOLA FAMILIES! 

CONTINUAM AMB EL NOSTRE EXPERIMENT A CLASSE!
AQUESTA SETMANA ENS HEM FIXAT MOLT EN LES MONGETES QUE TENIM SEMBRADES AL SOL JA QUE, ENCARA QUE HAVIEN TARDAT MOLT EN COMENÇAR A CREIXER, ARA NO ATUREN! JA SÓN BEN ALTES I TENEN FULLES DE COLOR VERD. 

LES LLENTIES QUE TENIM SEMBRADES AL SOL S'HAN CONVERTIT EN UNA PLANTETA MOLT BONICA, PLENA DE FULLETES PETITES DE COLOR VERD. HEM DECIDIT QUE LA PROPERA SETMANA LES SEMBRAREM DINS D'UN COSSIOL AMB TERRA JA QUE ENS HEM ADONAT QUE LES ARRELS JA ESTAN MOLT ESTRETES AL CUL DEL TASSÓ. 

EN CANVI, LES LLENTIES QUE TENIM GUARDADES DINS LA CAPSA HAN DEIXAT DE CREIXER CAP AMUNT I ARA CREIXEN CAP AVALL... NO SABEM MOLT BÉ QUÈ HA PASSAT! AQUESTA SETMANA NO LES HEM REGAT JA QUE ENS HEM ADONAT QUE NO ES BEUEN L'AIGUA I EL COTÓ SEMPRE ESTÀ MOLT BANYAT. LES VIGILAM MOLT PERQUÈ VOLEM VEURE SI S'HAN OFEGAT. 

PER ALTRA BANDA, LES MONGETES QUE TENIM DINS LA CAPSA CONTINUEN CREIXENT MOLT; S'ESTAN FENT ALTÍSSIMES! JA QUASI SURTEN PER DALT DE LA CAPSA UNA ALTRA VEGADA I, ENS HEM ADONAT QUE, LES DARRERES FULLETES QUE HAN SORTIT A DALT DE TOT, SÓN DE COLOR VERD (I TOTES LES ALTRES EREN DE COLOR GROC); HAUREM D'ANAR PENSANT PER QUÈ HA PASSAT AIXÒ! 

AQUÍ PODEU VEURE LES FOTOS DE L'EVOLUCIÓ: TAMBÉ US VOLEM MOSTRAR UNA SORPRESA QUE ENS VA PORTAR DANIEL DE CASA SEVA. ES TRACTA D'UN EXPERIMENT QUE VA FER AMB LA SEVA MAMÀ INTENTANT SEMBRAR LLENTIES DINS D'UN OU. 
RESULTA QUE TAMBÉ HAN CRECUT I DANIEL HA VOLGUT PORTAR-LES A CLASSE PER TENIR-LES AMB LES NOSTRES PLANTETES; A PARTIR D'ARA OBSERVAREM COM EVOLUCIONEN!


US SEGUIREM INFORMANT!

INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...