dimecres, 21 de novembre de 2012

MIRÓ: BLAU II

HOLA FAMILIES! 

AQUESTA SETMANA HEM TORNAT A TREBALLAR UN NOU QUADRE DE MIRÓ; ÉS EL SEGÜENT: 


ES TRACTA DEL "BLAU II" DE MIRÓ. VEGENT EL QUADRE SE'NS HAN OCORREGUT MOLTES IDEES SOBRE QUÈ HI APAREIX REPRESENTAT, VOLEU SABER QUÈ HEM DIT?
UN FIL (LAURA)
UNA MOTO (RUBÉN)
UNA FLOR (MARINA)
UNA RODA DE COTXE (ALEJANDRO)
UNS ULLS (RIHAB)
EL NAS DE PINOTXO (SAUL)
EL NÚMERO 4 (HAJAR)
PUNTETS (AKRAM)
UN RIU (XIMENA)
EL BEC D'UNA OCA (ALEJANDRO)
UN OU (LAURA)
UN BASSIOT (DOUAE)

HEM TENGUT IDEES MOLT ORGINALS! NO US SEMBLA?

LLAVORS, HEM REPRODUIT EL QUADRE DE MIRÓ A LA NOSTRA MANERA. HO HEM FET AMB TEMPERA DE COLOR BLAU I CERES VERMELLES I NEGRES.


PRIMER HEM DIBUIXAT ELS PUNTETS I LA RETXA VERMELLA I, DESPRÉS, HO HEM COBERT TOT AMB TEMPERA BLAVA. TOT I QUE PENSAVEM QUE EL NOSTRE DIBUIX QUEDARIA TAPAT, HA ESTAT MÀGIC I LA CERA HA SORTIT DE NOU PER DAMUNT LA PINTURA! AIXÍ DE GENIALS HAN QUEDAT ELS NOSTRES QUADRES!
AQUÍ US DEIXAM EL LINK PER VEURE TOTES LES FOTOS:


INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS.

3 comentaris:

  1. Los niños habrán disfrutado un montón pintando el cuadro "mágico", los papás disfrutamos viendo sus obras de arte. Es muy curioso lo que ven cada uno de ellos en el mismo cuadro, ninguno se repite, la imaginación es infinita. Felicidades!

    ResponElimina
  2. H. Estoy totalmente de acuerdo con Olga! Es fascinante la imaginación que tienen! Y lo que disfrutamos en casa con cada idea tan original. Ah! Yo veo un caracol, ja ja ja

    ResponElimina
  3. Yo veo unas bolitas haciendo una carrera de natación que ya están llegando a la meta. Feliz fin de semana!

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...