divendres, 5 d’octubre de 2012

INICIAM LA BIBLIOTECA VIATGERA!


LA BIBLIOTECA VIATGERA ÉS UNA ACTIVITAT QUE REALITZAREM DE MANERA SETMANAL.

EN QUÈ CONSISTEIX?
CADA SETMANA EL VOSTRE FILL O FILLA TRIARÀ UN CONTE DE LA NOSTRA BIBLIOTECA PER TAL DE LLEGIR-LO A CASA DURANT EL CAP DE SETMANA AMB LA VOSTRA AJUDA.

DESPRÉS DE LA LECTURA DEL CONTE, EL NIN O NINA HAURÀ DE REALITZAR UNA FEINETA QUE CONSISTIRÀ EN ESCRIURE EL NOM I EL TÍTOL DEL LLIBRE I FER UN DIBUIX DE LA PART QUE MÉS LI HAGI AGRADAT.
ÉS MOLT IMPORTANT QUE ELS INFANTS FACIN AQUESTA ACTIVITAT DE FORMA AUTÒNOMA PERO SEMPRE AMB LA VOSTRA AJUDA (PODEU AJUDAR-LOS A ESCRIURE O A DIBUIXAR PERÒ NO FER VOSALTRES LA TASCA).

DILLUNS HAUREU DE RETORNAR LA CARPETA (AMB EL CONTE I LA FEINETA DUTA A TERME) JA QUE CADA NIN I NINA EXPLICARÀ ALS COMPANYS EL CONTE QUE HA LLEGIT I LA FEINETA QUE HA FET.

RECORDAU QUE AQUESTA ACTIVTAT ES REPETIRÀ SETMANALMENT DURANT TOT EL CURS.

PEL QUE FA ALS CONTES, HEU DE TENIR MOLTA CURA D'AQUESTS I EVITAR QUE ES ROMPIN O ES PERDIN. EN CAS QUE AIXÒ SUCCEEIXI, N'HAUREU DE COMPRAR UN DE NOU.

QUIN ÉS L'OBJECTIU D'AQUESTA ACTIVITAT?
AMB AQUESTA ACTIVITAT ENS PROPOSAM QUE ELS NINS I NINES S'APROPIN MOLT MÉS AL MÓN DE LES LLETRES I DELS CONTES, A MÉS D'INICIAR-SE EN LA LECTURA DE FORMA LÚDICA.

ESPERAM QUE GAUDIU MOLT AMB AQUESTA NOVA PROPOSTA!

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!

INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...