divendres, 20 de març del 2020

ENGLISH

BON DIA NENS I NENES

Nova i darrera activitat de la setmana de les nostres classes d'anglès online! Us han agradat els jocs de la pàgina web? Heu escrit la vostra recepta?

En la classe d'avui, practicarem LISTENING i WRITING mitjançant un vídeo.
El títol és MY EARLIEST CHILDHOOD MEMORY. El tema principal són els primers records que tenim de la nostra infància. Podreu veure com tres nens comparteixen aquests records. 
Allò més important és escoltar el vídeo i progressivament anar comprenent més. No és necessari entender-ho tot. El vídeo és el següent:



Una vegada visualitzat el vídeo, comencem l'aventura. A partir d'ara us convertireu en investigadors dels primers records de la vostra infància. Podreu completar tres activitats amb diferents graus de dificultat i valtros trieu. Podeu obrir un document word o fer-ho en paper o una llibreta. Sempre allò que sigui més fàcil per vosaltres i disposeu a casa.

TASCA 1. Escriure el major nombre possible de paraules del vocabulary de la família i adjectius per descriure a persones. Per exemple: mother, wise, tall..... Ànim, ho fareu molt bé.

TASCA 2. Superada la primera missió, avancem un pas més en grau de dificultat. Podeu respondre a un mínim de 3 i un màxim de 6 preguntes. Aquestes són:

 1. What is your happiest childhood memory?
2. What is your funniest childhood memory?
3. Do you remember your first day at school?
4. Do you have a good memory about a school
friend?
5. Do you have a good memory about school?
6. What was your first word?

Per exemple: My happiest memory was when my sister Lucía was born.

PARAULES CLAU:

- Childhood: infància.
- Happiest: superlative of happy.
- Funniest: superlative of funny.
- Memory: record. 
- was born: va néixer.


 TASCA 3. Continuem avançant en grau de dificultat. Si us animeu, podeu fer una breu REDACCIÓ. Heu de DESCRIURE a una persona important per a vosaltres i que apareix en aquests records. La descripció la podeu fer tal com vam practicar a classse: COM ES DIU, QUINA ROBA PORTA, ADJECTIUS QUE DEFINEIXEN EL SEU CARÀCTER, etc.. Seria fantàstic si podeu incloure una fotografia o dibuix.

AJUDA. Recordeu que l'estructura en anglès per descriure la roba que porta és is wearing.

ALTRES RECURSOS. Us facilito l'enllaç a un diccionari online:
https://dictionary.cambridge.org/

 
Podeu anar poc i poc i fer cada tasca en diferents dies. I continueu durant la setmana que ve. El dilluns us demanaré com aneu avançant. 
Si és facil per vosaltres, em podeu fer arribar les vostres creacions per email mitjançant document word o fotografia. Si no és possible, no us preocupeu. I per favor, escriviu-me si teniu qualsevol dubte o dificultat.

Una abraçada molt gran
La vostra mestra d'anglès.
Andrea


 





































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...