diumenge, 8 de juny del 2014

FESTA D'ACOMIADAMENT DE LES NOSTRES PRACTICANTS

Hola famílies!

Com ja sabeu, divendres vàrem fer una festa per acomiadar-nos de les nostres quatre practicants, que finalitzaven el seu periode de practiques a la nostra escola. 

Han estat quatre mesos genials; a nosaltres, les quatre mestres d'infantil, ens ha encantat ser vuit i gaudir de la companyia i l'ajuda d'aquestes grans professionals. 
Hem intentat transmetre allò que sabem i mostrar com treballam dia a dia; elles ens han sorprès amb la seva capacitat de feina i dedicació, amb la seva constància i interès per tot allò que s'està fent, a més del seu bon criteri a l'hora de preparar activitats i de dur-les a terme. Sens dubte, tots ens hem enriquit durant aquests mesos.  

Ara, a la classe de les pomes anyorarem molt a na Paula, que ha compartit amb nosaltres moltíssims moments i s'ha convertit en un referent dins la nostra classe. Moltíssimes gràcies per tot Paula! Saps que les portes de la classe estan obertes per quan vulguis visitar-nos! 

Aquí us deixam l'enllaç amb les FOTOS DE LA FESTA. Us havíem dit que la temàtica seria sorpresa; ara podreu descobrir en que va consistir... vàrem convertit a les quatre practicants en quatre futures mestres graduades per Can Cantó! 

Inés, tutora de la classe de les pomes.

1 comentari:

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...