diumenge, 13 d’abril del 2014

LLEGIM PARTITURES AMB ELS AMICS LECTORS?

Hola famílies! 

El passat dimecres els nostres amics lectors ens vàren visitar com fan cada setmana però aquesta vegada ens van fer una nova propostra: mostrar-nos com es llegeix una partitura (feta per ells mateixos) i ajudar-nos a "interpretar-la". 


Nosaltres aceptàrem encantats! Però… exactament en què consisteix la proposta? 

Tot va commença fa unes setmanes quan Vicenç, tutor dels alumnes de 3er A (els nostres amics lectors) i mestre de música de tota l'escola, va arribar carregat amb gots de plàstic de colorins i va explicar als seus alumnes que amb aquests farien música. Com? Es va demanar tothom… Doncs partint de la idea d'aquest video de la jove cantant Paula Rojo. 


Des d'aquell dia, tots els alumnes de primària estan molt emocionats practicant amb els gots. 
Així que dimecres es van decidir a ensenyar-nos el que havien après! Va ser genial. Nosaltres estàvem molt atents i els grans van demostrar ser uns genials mestres amb molta paciència i moltíssimes ganes d'ensenyar. Aquí us deixam un petit muntatge on es pot comprovar l'èxit d'aquesta sessió.


Des d'aquí aprofitam per donar les gràcies a Vicenç i als seus alumnes per l'estona tan agradable i per voler compartir amb nosaltres aquesta experiència!

I vosaltres… us fa ganes practicar? 
Compartim amb vosaltres un video on mostra com fer-ho la mateixa Paula Rojo. Animau-vos! 

Inés, tutora de la classe de les pomes. 

4 comentaris:

  1. qué chulada de actividad, me encanta!!!
    María

    ResponElimina
  2. Què guaaay! Quines ganes de poder practicar-ho amb vosaltres!!! Besitoos, Conchi.

    ResponElimina
  3. M'ha encantat!!! Què bé que coordinen alguns ;-)

    ResponElimina
  4. Lo mejor es como los mayores enseñan a los pequeños. Muy chulo! Eso sí bastante complicado hasta que uno le pilla el "truquillo".

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...