divendres, 21 de març del 2014

El cas dels Tres Porquets!

Bona tarda famílies!
Com ja sabeu, ahir rebérem una invitació molt especial...


Estàvem tan contents que vam córrer a apuntar-ho al calendari per a què no se’ns oblides. Desprès, sorgiren moltes preguntes: Òpera...Què és això? Qui és Mozart? Així que front tantes incerteses tinguérem que cercar informació a la xarxa. 

Obrirem boca amb aquest vídeo tan bonic...


A continuació, i com l’espectacle del CAS DELS TRES PORQUETS, inclourà peces musicals de Mozart, necessitàvem saber quin tipus de música feia. Aquestes són algunes de les peces que escoltàrem! 


Avui, aprofitant que teníem música, i que Monito ens havia contat que els cantants d’òpera tenen veus diferents, concretament: Soprano, Tenor i Baríton, hem cercat les característiques de cadascuna d’elles i hem cantat tots junts. Primer, hem vist un bocinet d’un vídeo on sortia una soprano cantant, i nosaltres l’hem imitada cantant la cançó de QUIN TEMPS FA?, desprès, hem fet el mateix amb el Tenor i el Baríton.


Al principi ens feia una miqueta de vergonya, però poc a poc l’hem superada i gairebé ho hem fet tan bé com ells, o millor.  

També hem vist un vídeo molt polit d’una versió del GATO CON BOTAS

Finalment, aprofitant que a l’espectacle ens demanen la nostra participació, i nosaltres no volem ser menys, hem practicat el ball amb la música. Ha set molt divertit!

Aquesta és l’audició que hem ballat...

Com podeu veure, no us he comentat res del conte dels TRES PORQUETS encara, i és que el teníem ben present. La setmana passada, i amb aquest esdeveniment a la vista, recordarem entre tots el conte i desprès decidirem tornar-lo a escoltar per tal de veure que no haguéssim oblidat detalls. La versió que vam contar és la de M. Correig i M. Desclot.


A arrel del conte, iniciarem una conversa molt interessant, on ens plantejàrem el perquè de determinades decisions, pensarem en com podríem haver canviat la situació, diferents finals,...

Què en penseu famílies? Veritat que també vindríeu amb nosaltres a veure l’espectacle?



Paula, practicant a l’aula de les Pomes. 

1 comentari:

  1. Yo iría encantada, ya le dije a Laura que si ella no quería ir que iba yo por ella.

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...