dilluns, 10 de febrer del 2014

TREBALLAM AMB ELS GRANS!

Hola famílies!

La passada setmana, quan vam penjar el calendari del mes de febrer ens vam adonar que dia 14 tenia dibuixats molts corets i vam volem saber què passava aquest dia; va resultar que és el dia de l'amor! Així que aprofitarem per dur a terme diverses activitats relacionades amb l'amor, els enamorats, les persones estimades, etc. 

Per aquest motiu, avui ens han visitat els alumnes de 6è de primària i hem fet una manualitat conjunta: es tractava de distribuir-nos en parelles o de tres en tres i pintar una pinça d'estendre la roba com si fos una parella que es fa una besada! 
I sabeu què? Hem aprofitat aquesta estoneta per repassar els colors en anglès, ja que els nens i nenes de 6è treballen l'educació artistica en aquesta llengua. 

A grans i petits ens ha encantat aquesta idea i els resultats han estat genials! Moltíssimes gracies als alumnes de 6è i a la seva mestra d'anglès Cristina per participar amb nosaltres d'aquesta activitat. De segur que repetirem!

Aquí podeu veure fotos d'aquesta estoneta que hem compartit:



Inés, tutora de la classe de les pomes.

2 comentaris:

  1. M'encanta aquesta activitat. Què me'n regalareu una de pinça? M'agrada molt la idea ;)

    ResponElimina
  2. Estam molt contents de que t'agradi Isabel! :)

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...