dimarts, 21 de gener del 2014

UN DILLUNS MÀGIC

Hola famílies! 

Avui ha estat un dia molt especial ja que, a la fi, hem rebut l'esperadíssima visita del MAG MIQUEL!

Voleu saber com va començar aquesta historia? 
Un dia abans de les vacances de nadal vam parlar sobre  màgia i recordàrem que el curs passat i l'anterior ens havia visitat el mag Miquel i ens havia fet un espectacle que ens va encantar. Així que varem decidir posar-nos en contacte amb ell escrivint-li una carta, tots plegats a la pissarra digital de la classe, a la qual li demanavem si podia venir a la nostra escola a fer-nos màgia de nou. Aquesta carta li enviàrem per e-mail, amb l'ajuda de Conchi, a una sessió d'informàtica. 

Un temps desprès, el Mag Miquel ens va contestar! Quina il·lusió!!! Ens va dir que ens visitaria després de les vacances de Nadal; concretament, dia 20 de gener.

La passada setmana tots estàvem molt emocionats ja que s'acostava la visita…hi havia moltes coses que volíem dir i demanar al mag així que les vàrem escriure i avui, quan ha arribat a l'escola, ha vengut a veure'ns a la nostra classe i hem pogut fer-li preguntes i parlar amb ell. Ha estat genial! 



Llavors, hem pogut gaudir d'un espectacle de màgia que ens ha encantat; hem après a fer un joc de màgia (ja l'heu vist a casa?) i, a més, hem conegut a un nou amic del mag Miquel: en Tarongí! Un monstre d'allò més divertit que ens ha fet riure moltíssim. Si parau atenció a les nostres cares a les fotos us podreu fer una idea de la bona estona que hem passat.




Finalment, com a forma d'agraïment hem volgut fer un regal al mag; cadascun de nosaltres li hem fet un dibuix i li hem escrit un missatge. Llavors, li hem donat i ha estat tan content que fins i tot ens ha regalat una foto seva! Ens hem acomiadat amb la esperança de que pugui tornar aviat per fer-nos somniar de nou.


Inés, tutora de la classe de les pomes.

5 comentaris:

  1. Perdonau el retard! Ahir hi va haver algun problema amb l'internet i no es va penjar l'entrada al bloc… :(

    Inés.

    ResponElimina
  2. H. A Ximena le encanta!! Venía contándonos ayer que había venido el Mago Miguel y las cosas que hacía!!!!! Ahhh!! muy contenta por que tiene su teléfono, jeje!!!! Un abrazo

    ResponElimina
  3. Contenta es poco, venía emocionadísima despues de la visita del Mag Miguel, que aparte de darles el teléfono y una foto suya (cosa a tener en cuenta), les había enseñado el truco de magia, desde el lunes Laura se ha convertido en una "maga", como ayudante nos tiene a nosotros o a la perrita de su abuela que se deja hacer de todo. Muchas gracias por esos momentos.

    ResponElimina
  4. Se me olvidaba, me dijo que Verdusqui se ha ido a China.

    ResponElimina
  5. Qué alegría que haya tenido tanto éxito! :) Las maestras también disfrutamos mucho y el Mag Miquel tambien! Fue muy divertido.

    Ya que ahora tenemos el teléfono del mago, intentaremos convercerle para repetir antes de que acabe el curso ;) jiijiji.

    Inés.

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...