dimarts, 21 de gener del 2014

BRUNILDA, QUÈ HAS PORTAT?

Hola famílies! 

Com ja sabeu, durant aquest curs la Bruixa Brunilda ens contiua visitant i ens porta lletres minúscules; a nosaltres ens encanta rebrer-la! Però ahir, Brunilda va apareixer a la nostra classe amb dues capses noves.


De seguida vàrem pensar que es tractava d'una de les seves sorpreses…i començàrem a fer hipòtesis: tal vegada eren uns trencaclosques de lletres, o pot ser un nou llibre de lletres, i fins i tot se'ns va ocorrer que es podia ser que ens portés un conte.

Per intentar comprovar si les hipótesis eren certes, vàrem escoltar, ensumar i agafar les capses, per intentar esbrinar alguna nova pista…però no ens posàvem d'acord i, finalment, vàrem obrir les capees.

Quina sorpresa!!

Brunilda ens havia portat lletres majúscules (que ja coneixem!) per tal que, en els moments de joc, poguem fer paraules amb elles. Són molt divertides, tenen ulls i boca i molts de colorins!!


El segon regal es tractava de una col·lecció de contes curtets escrits amb lletra lligada!! Ara, quan miram contes lliurement, podem agafar alguns d'aquests i començar a intentar llegir-los.


Estam encantats amb aquests nous materials! La Bruixa Brunilda ens ha sorprès una vegada més.

Inés, tutora de la classe de les pomes. 

1 comentari:

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...