dimarts, 17 de desembre del 2013

PORTAM LA CARTA A LA BUSTIA

Hola famílies! 

Hem començat la darrera setmana pre-nadal amb moltíssimes ganes! Tots estam molt il·lusionats perque ens esperen uns dies plens de emocions…

La passada setmana parlàrem sobre quins regals ens agradaria rebre aquestes vacances i decidirem que el més adequat era demanar dues o tres joguines cada un, de manera que vam preparar la nostra carta per als Reis Mags o pel Pare Noel (cadascú va poder triar a qui volia dirigir-la) i ahir varem anar caminant fins a la bustia de correus per llençar-la. Quina emoció! Arribarà a temps? 




Aprofitam per recordar-vos que DEMÀ (dimecres 18) a les 5 de la tarda es farà el concert de Nadal de l'escola a Can Ventosa. Ja ho tenim tot preparat… Us hi esperam!

Inés, tutora de la classe de les pomes.


1 comentari:

  1. Que caritas de felicidad tienen todos! Las emociones las viven ellos y nosotros tambien de verles así de contentos, esperemos que Papá Noel o los Reyes Magos puedan cumplir algunos de sus deseos. Esta tarde con los villancicos vamos a vivir uno de los momentos emotivos del curso, y los de infantil tambien estarán... Muchas gracias de todo corazón.

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...