dilluns, 7 d’octubre del 2013

G R À C I E S

Hola famílies! 

Encara que és difícil expresar els sentiments d'avui; la paraula és GRÀCIES (sí, ben gran, amb majúscules i de color verd). 

Gràcies pel vostre suport,
gràcies per tota la paciència que heu tengut, 
gràcies per haver volgut caminar al nostre costat durant aquests díes tan durs,
gràcies per la vostra comprensió,
gràcies pel gestos tan bonics que heu tengut amb nosaltres,
gràcies per haver demostrat, una vegada més, que família i escola anam plegats i que el nostre objectiu és comú: volem garantir que els nostres nens i nenes tenguin el millor (perquè no es mereixen menys!). 








Com ben bé diuen, "una imatge val més que mil paraules", no trobau?

Inés, tutora de la classe de 5 anys. 

6 comentaris:

  1. GRACIAS POR EL EJEMPLO DE DIGNIDAD QUE NOS HABEIS DADO.
    GRACIAS POR QUERER A NUESTROS HIJOS Y MIRAR SU BENEFICIO .
    ESTO ACABA DE EMPEZAR ...PERO ESTANDO JUNTOS !PODEMOS!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Gracias a todos vosotros, aunque soy balear de adopción, me siento muy orgullosa de nuestros profesores y maestros. Añadir también que mi hermana que es profesora en Castilla La Mancha (allí sufren los recortes de Cospedal) el otro dia me decía que sienten una profunda envidia del apoyo que los padres os damos aquí. Asi que tenemos que estar muy orgullosos del gran ejemplo que estamos dando, ánimo a todos!!! Y de nuevo GRACIAS por luchar por el futuro de nuestros niños, que son también un poco vuestros :)
    María P.

    ResponElimina
  3. Me uno a las muestras de agradecimiento a todas y cada una de vosotras. El minutito que nos habéis dedicado esta mañana ha sido muy emotivo, a mi me ha llegado al alma... El verde es el color de esta lucha y verde es el color de la esperanza, así que no la perdamos. MOTES GRÀCIES DE TOT COR!!!

    ResponElimina
  4. H. Totalmente de acuerdo con los comentarios anteriores¡¡¡¡ Sólo puedo decir también que GRACIAS por luchar por el futuro de nuestros hijos¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  5. Aiiii, emocionada es poco... No podría estar mas orgullosa de "mis" familias!! No me cansaré de agradeceros vuestro apoyo incondicional :)
    Inés.

    ResponElimina
  6. Si teniu un ratet, us recoman aquesta lectura: una visió externa del que han aportat aquests dies tan complicats als nostres nens i nenes ;)

    http://carme-barba.blogspot.com.es/2013/10/tot-allo-que-tal-vegada-han-apres-els.html

    Inés.

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...