Benvinguts i benvingudes a aquesta nova i emocionant etapa escolar !

Benvinguts i benvingudes a aquesta nova i emocionant etapa escolar !

sábado, 8 de junio de 2013

FESTA FLOWER POWER!
HOLA FAMILIES! 

AHIR VÀREM CELEBRAR UNA FESTA FLOWER POWER AL PATI D'INFANTIL PER CELEBRAR L'ARRIBADA DEL BON TEMPS I, SOBRETOT, PER DEDICAR UN DIA A LES NOSTRES DUES PRACTICANT (ROSA I AMANDA) QUE FINALITZAVEN EL SEU PERIODE AMB NOSALTRES. 

VA SER UN DIA MOLT DIVERTIT I EMOCIONANT; 
PRIMERAMENT ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DELS PINGÜINS ES VAN DEDICAR A AMBIENTAR EL PATI PER A LA FESTA. 
LLAVORS, TOTS ENS VÀREM PINTAR LA CARA I ENS POSÀREM ELS COMPLEMENTS QUE HAVÍEM PREPARAT PER L'OCASIÓ (SIGNES DE LA PAU I FLORS). 
FINALMENT, ENTRE TOTS, VÀREM PREPARAR LES TAULES AMB TOT EL MENJAR QUE ENS HAVIEN APORTAT LES FAMILIES. 

UN PIC FET AIXÒ, SORTIREM AL PATI I COMENÇÀREM LA FESTA! VAREM MENJAR MOLTES COSES BONES I JUGÀREM I BALLÀREM AMB CANÇONS DELS ANYS 60, 70 I 80. VA SER MOLT DIVERTIT!

PER FINALITZAR LA FESTA VÀREM VOLER FER UN PETIT "HOMENATGE" A AMANDA I ROSA I ELS VAM REGALAR UN QUADERN FET ENTRE TOTS AMB DIBUIXOS.

DES D'AQUÍ TAMBÉ VOLEM DEDICAR UN PETIT ESPAI A LES NOSTRES PRACTICANTS, EN ESPECIAL A AMANDA, QUE HA ESTAT QUI HA COMPARTIT TOTS AQUESTS MESOS AMB NOSALTRES.

DES DEL PRIMER MOMENT NO HEM VOLGUT ENSENYAR-LI RES, JA QUE TOTS SABEM QUE ENCARA ENS QUEDA MOLT PER APRENDRE; PERÒ L'HEM VOLGUT FER PARTÍCIP DE LA VIDA DINS LA NOSTRA CLASSE, DE TOTS ELS SOMRIURES QUE COMPARTIM, DE LES ALEGRIES, APRENENTATGES I ESFORÇOS QUE FORMEN PART DEL NOSTRE DIA A DIA.

QUASI SENSE ADONAR-NOS, DINS LA CLASSE DELS DOFINS HA PASSAT A HAVER-HI DUES MESTRES QUE HAN COMPLERT LES MATEIXES FUNCIONS I HAN CAMINAT PLEGADES CAP ELS MATEIXOS OBJECTIUS.

HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA MOLT ENRIQUIDORA PER TOTS, GRANS I PETITS I NOMÉS PODEM TENIR PARAULES D'AGRAÏMENT I MOSTRES D'ESTIMACIÓ CAP A AMANDA QUE AMB LA SEVA PACIÈNCIA, BON HUMOR, TRANQUIL·LITAT I EL SEU SOMRIURE SEMPRE A LA CARA HA FET QUE TOTS L'ESTIMEM MOLT.

TOT I QUE AQUESTES PARAULES SEMBLIN D'ACOMIADAMENT, NO US PREOCUPEU! DURANT AQUESTES DUES SETMANES AMANDA CONTINUARÀ VENINT MOLTS DIES PER AJUDAR-NOS A DUR A TERME DIFERENTS TASQUES. AQUÍ US DEIXAM LES FOTOS QUE FÉREM DURANT LA FESTA; ESTÀVEM TOTS MOLT GUAPOS, NO TROBAU?INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS.

2 comentarios:

 1. H. Ha sido una suerte contar con una maestra en prácticas como Amanda, todos los niños estan encantados con ella y nosotros también!!
  Ojala que le vaya muy bien y tenga algún día su clase. Gracias:)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Como siempre compartiendo la opinión con Juani. Seguro que tendrá su clase como tutora y ojala que sea en Can Cantó. Laura venia encantadisima de la fiesta flower que habiais hecho, viendo las fotos no me extraña, desde el vestuario hasta el cartel tan requetechulo. Felicidades!!!

   Eliminar