Benvinguts i benvingudes a aquesta nova i emocionant etapa escolar !

Benvinguts i benvingudes a aquesta nova  i emocionant etapa escolar !

domingo, 23 de junio de 2013

ENS ACOMIADAM DE L'ESCOLA: FESTIVAL FINAL DE CURS 2013

HOLA FAMILIES! 

EN PRIMER LLOC, MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA AL FESTIVAL DE FINAL DE CURS DE DIVENDRES AL A TARDA! 
VA SER TOT UN ÈXIT! ESPERAM QUE GAUDÍSSIU MOLT DE LES NOSTRES DUES ACTUACIONS, JA QUE LES HAVÍEM PREPARAT AMB MOLTA IL·LUSIÓ. 
VOLEM COMPARTIR AMB TOTS VOSALTRES ALGUNES FOTOS D'AQUESTA ESTONA TAN AGRADABLE (FEIS CLIC!): 

FOTOS FESTIVAL FINAL DE CURS

NO PODEM OBLIDAR AGRAÏR A LA NOSTRA APIMA LA SEVA DEDICACIÓ PER FER POSSIBLE AQUEST FESTIVAL! MOLTÍSSIMES GRÀCIES, EL RESULTAT VA SER INMILLORABLE!

ARA SÍ, ARRIBAT AQUEST MOMENT I UN PIC ACABAT EL CURS, ÉS INEVITABLE FER LA VISTA ENRERE I PENSAR EN TOTS ELS MOMENTS I EXPERIÈNCIES VISCUDES DURANT AQUEST CURS... SEMBLA QUE JA ÉS MOLT LLUNY AQUELL SEPTEMBRE  EN EL QUE ESTAVEM MOLT EMOCIONATS PER JA NO SER ELS PETITS D'INFANTIL! I ENCARA SEMBLA MÉS LLUNY AQUELL PRINCIPI DEL CURS ANTERIOR, QUAN ARRIBAVEM PER PRIMERA VEGADA L'ESCOLA...

NO PODEM EVITAR SOMRIURE I ESTAR MOLT SATISFETES DE TOTA LA FEINA FETA, DE TOT ALLÒ QUE HEM APRÈS, DEL QUE HEM CRESCUT PLEGATS... I ENCARA ENS QUEDA UN CURS MÉS! 

ARA ENS MEREIXEM DESCANSAR I AGAFAR FORCES PER COMENÇAR AMB MOLTES GANES EL NOU CURS...JA SEREM ELS GRANS D'INFANTIL I HEM D'ESTAR A L'ALTURA (I HO ESTAREM, SENS DUBTE!). 

UNA VEGADA MÉS US DONAM LES GRÀCIES PER TOT.

QUE PASSEU UNES MOLT BONES VACANCES D'ESTIU! 

INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS. 

2 comentarios:

  1. Qué haremos sin el blog de la clase en verano? Lo hecharemos de menos... Descanso bien merecido teneis las profes y los niños. Ahora toca recargar pilas para el próximo curso que ya llegan a P-5, como tú dices han pasado de ser los pequeños a ser los grandes de infantil. El tiempo pasa volando, por suerte nuestros niños van de la mano de una tutora que es EXCELENTE (sin olvidar al resto del equipo claro!). Nos vemos en Septiembre.

    ResponderEliminar
  2. y una vez más estoy totalmente de acuerdo con Olga, en todo lo que ha comentado, solo me queda decir gracias por el trabajo tan fantastico que has hecho un años más y a descansar, nos vemos en septiempre!!!!!!

    ResponderEliminar