Benvinguts i benvingudes a aquesta nova i emocionant etapa escolar !

Benvinguts i benvingudes a aquesta nova  i emocionant etapa escolar !

domingo, 21 de abril de 2013

CELEBRAM LA SETMANA CULTURAL

HOLA FAMILIES! 

LA SETMANA DE DIA 22 A 26 DE MAIG ES DURAN A TERME LES JORNADES CULTURAL A NIVELL DE TOT EL CENTRE. TENIM OGRANITZADES DIVERSES ACTIVITAT QUE US DETALLAM A CONTINUACIÓ:

- TOTS ELS NENS I NENES D'INFANTIL ESTAM PREPARANT UN CONTE. LES TORTUGUES DE 3 ANYS S'ENCARREGÀREN DE TRIAR ELS PERSONATGES; NOSALTRES, ELS DOFINS, HEM ELEGIT A QUINS ESPAIS ES DURÀ A TERME LA TRAMA I, ELS PINGÜINS DE 5 ANYS HAN INVENTAT EL CONTE. US CONTINUAREM INFORMANT! 

- ESTEM TREBALLANT EL CONTE "EL GAT AMB BOTES" I LA SEVA ADAPTACIÓ POÈTICA DE MARIÀ VILLANGÓMEZ.

- AMB MOTIU DE L'ARRIBADA DEL DIA DE SANT JORDI (DIMARTS 23 D'ABRIL), HEM ELABORAT UNES ROSES I PUNTS DE LLIBRE MOLT ESPECIALS... I TAMBÉ HEM RECORDAT LA LLEGENDA DE SANT JORDI I HEM VIST L'ADAPTACIÓ QUE EN FÈREM EL CURS PASSAT... QUIN CANVI HEM FET!

- DIMARTS ÉS SANT JORDI I PER CELEBRAR EL DIA DEL LLIBRE, A PARTIR DE LES 13h, ES DURÀ A TERME UN MERCADET SOLIDÀRI AL PATI DEL CENTRE ON PODREM COMPRAR LLIBRES DE 2na MÀ. ESPERAM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ! ESTAU TOTS CONVIDATS!

- DIMECRES HEM PREPARAT TALLERS ENTRE TOTA L'ESCOLA EN ELS QUE ENS AGRUPAREM AMB NENS I NENES DE TOTES LES CLASSES I ELABORAREM UN PUNT DE LLIBRE I UN TITELLA. 

- DIVENDRES TAMBÉ FAREM TALLERS A INFANTIL PER ELABORAR UNES ROSES MOLT DOLCES... 
A MÉS, ES FARÀ LA CLOENDA DE LES JORNADES AMB UNA DEGUSTACIÓ DE MENJARS DE DIFERENTS PAÏSOS. ESPERAM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ! ESTAU TOTS CONVIDATS! 

- FINALMENT, DILLUNS 29, JA QUE ENGUANY ES CELEBRA L'ANY VILLAGÓMEZ, ENS VISITARÀ YOLANDA BONET, QUE ENS PARLARÀ SOBRE AQUESTA FIGURA. 


ESPERAM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ! 

INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario