Benvinguts i benvingudes a aquesta nova i emocionant etapa escolar !

Benvinguts i benvingudes a aquesta nova  i emocionant etapa escolar !

viernes, 1 de marzo de 2013

COMPARTIM EL NOSTRE EXPERIMENT I SEMBRAM LES LLENTIES DINS UN TEST

HOLA FAMILIES!

AQUESTA SETMANA HEM FET UNA VISITA A LA CLASSE DELS PINGÜINS PER COMPARTIR AMB ELLS EL NOSTRE EXPERIMENT AMB LES PLANTES; VOLÍEM MOSTRAR-LIS LES NOSTRES PLANTETES I VEURE QUÈ HA PASSAT AMB ELS SEUS EXPERIMENTS. 

HA RESULTAT UNA VISITA MOLT INTERESSANT JA QUE, ENCARA QUE ELLS TAMBÉ HAVIEN SEMBRAT LLENTIES I MONGETES, ELS SEUS RESULTATS HAN ESTAT UNA MICA DIFERENTS... 
ALGUNES DE LES SEVES PLANTES S'HAN ASSECAT PER FALTA D'AIGUA, LES ALTRES S'HAN OFEGAT PER TENIR MASSA AIGUA I NOMÉS ALGUNES HAN SOBREVISCUT I ESTAN MOLT BONIQUES. 

ENS HEM INTERESSAT PER SABER PER QUIN MOTIU HA PASSAT AIXÒ I ENS HAN EXPLICAT QUE EL SEU EXPERIMENT CONSISTIA EN POSAR MOLTA AIGUA A UNES PLANTES I POCA AIGUA A LES ALTRES, DE MANERA QUE HEM APRÈS QUE S'HA DE REGAR LES PLANTES AMB UNA QUANTITAT D'AIGUA ADEQUADA. 


NOSALTRES ELS HEM MOSTRAT LES NOSTRES PLANTES PERQUE POGUÉSSIN VEURE COM HAN EVOLUCIONAT I ELS HEM EXPLICAT COM TENIM CURA D'ELLES CADA DIA. ELS HA SORPRÈS QUE FOSSIN TAN ALTES I NOSALTRES HEM ESTAT MOLT SATISFETS DE LA NOSTRA TASCA COM A "JARDINERS". LLAVORS, UN PIC HEM TORNAT A LA NOSTRA CLASSE, HEM SEMBRAT LES NOSTRES LLENTIES (QUE JA SÓN BEN ALTES) A UN TEST AMB TERRA.

ABANS DE RES HEM VOLGUT PERSONALITZAR EL TEST I HO HEM FET AFERRANT-HI, CADASCUN DE NOSALTRES, UN PARELL DE GOMETS DE COLORS:
LLAVORS HEM OMPLIT EL TEST DE TERRA, HI HEM COL·LOCAT LA PLANTETA A DINS I HEM COBERT EL COTÓ AMB TERRA: 

FINALMENT, L'HEM REGAT AMB MOLTA AIGUA FINS QUE ENS HEM ADONAT QUE PER BAIX DEL TEST SORTIA AIGUA (SEMBLAVA QUE FEIA PIPÍ!) I, PER TANT, HEM DECIDIT QUE JA NO TENIA MÉS GANES DE BEURE.
EL RESULTAT FINAL HA SIGUT AQUEST:


ESTAM CONTENTÍSSIMS AMB LA NOSTRA PLANTA! L'HEM TONAR SITUAR A LA FINESTRA, ON L'HEM TENGUT DES DEL PRINCIPI, I DESITJAM QUE CONTINUI CREIXENT TANT COM HA FET FINS ARA. 

US CONTINUAREM INFORMANT! 

AQUÍ TENIU TOTES LES FOTOS QUE HEM FET DURANT LES DUES ACTIVITATS: 


INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS.

1 comentario:

  1. H. Que actividad mas bonita!!!Ximena todo los días nos cuenta alguna novedad!! Las que mas le gustan son los mongetes!!! Y que crezcan muchísimo!!!!!!

    ResponderEliminar