Benvinguts i benvingudes a aquesta nova i emocionant etapa escolar !

Benvinguts i benvingudes a aquesta nova  i emocionant etapa escolar !

miércoles, 19 de diciembre de 2012

PREPARAM LA VISITA DEL PAPÀ NOEL

HOLA FAMILIES! 

A LA CLASSE ESTAM UNA MICA NERVIOSOS! SABEU QUIN ÉS EL MOTIU? DONCS ÉS PERQUE DIVENDRES VENDRA PAPÀ NOEL A L'ESCOLA A VISITAR-NOS!


ESPERAM QUE ARRIBI A L'ESCOLA A LES 12.30 I NOSALTRES, A MÉS D'EXPLICAR-LI QUINS REGALS VOLEM QUE ENS PORTI, TAMBÉ HEM PREPARAT UNES NADALES PER CANTAR-LI! 
SI VOLEU, LES FAMILIES ESTAU CONVIDADES A VENIR A VEURE AQUEST MOMENT, AIXÍ QUE TENDREU LES PORTES OBERTES DE L'ESCOLA UN POQUET ABANS DE LES 12.30

AVUI HEM ESTAT PARLANT SOBRE AQUESTA VISITA I CREIEM QUE, COM QUE ENS HEM PORTAT MOLT BÉ DURANT TOT L'ANY, EL PAPÀ NOEL ENS PORTARÀ ALGUNES JOGUINES PER A LA CLASSE. 

DE SOBTE ENS HEM ADONAT QUE NO TENIEM DEL TOT CLAR QUINES JOGUINES VOLEM, AIXÍ QUE HEM DECIDIT FER UNA LLISTA I, LLAVORS, ESCRIURE UNA CARTA PEL PAPÀ NOEL. 

ARA NOMÉS ENS QUEDA ESPERAR QUE ARRIBI DIVENDRES PER VEURE SI ELS NOSTRES DESITJOS ES FARAN REALITAT... 

INÉS, TUTORA DE LA CLASSE DELS DOFINS. 

2 comentarios:

  1. No podrémos estar cuando vaya Papa Noel. Me da mucha pena ya que los niños tienen mucha ilusión y son momentos únicos para ellos. Espero ver fotos y si alguien puede gravarlo pues mejor que mejor. A disfrutarlo! (el que pueda claro!).

    ResponderEliminar
  2. H. Nosotros tampoco podremos ir!!! Yo espero igual que tu Olga poder verlo al menos en foto!! Y si ya es en videó pues genial!Ximena esta mañana me decía que por que no iba a la piscina!! Se lo explicas, pero mas o menos lo entiende!!y lo mismo digo, a disfrutarlo quien pueda!!

    ResponderEliminar